Upea, vahva, herkkä ja menestynyt Sini

Nyt on viimein aika esitellä ihana, upea Sini.

Sini on 40-vuotias menestynyt tilasuunnittelija, joka rakastaa matkustamista ja valokuvaamista. Sini on myös tehnyt mallin hommia vaikkei olekaan varsinaisesti pitänyt omasta ulkonäöstään.

Sinillä nimittäin on ollut sellainen ajatus, että hän on lihava. Tämä on estänyt häntä esimerkiksi syömästä julkisesti aina noin 25-27-vuotiaaksi saakka. Ja vaikka Sinistä on otettu monia kuvia, ei hän ole koskaan kokenut, että yhdessäkään kuvassa on oikea Sini – niissä on aina ollut jokin rooli.

Joten hän kääntyi puoleeni. Oli aika saada omannäköisiä kuvia.

Sini täytti viime vuoden puolella 40 ja on selkeästi kasvanut omaksi naisekseen. Hän on oppinut olemaan hellempi itseään kohtaan, rakkaudellisempi ja hyväksyvämpi. Sini kertoi siitä, kuinka hänelle on kertynyt 15kg lisää painoa niistä ajoista, kun hän ajatteli olevansa lihava, ja on nyt enemmän sinut itsensä ja painonsa kanssa kuin koskaan aiemmin.

Tässä näemme sen, kuinka ulkoisilla tekijöillä ei ole mitään tekemistä epävarmuuksiemme kanssa. Mitkään ulkoiset tekijät eivät todellisuudessa määrittele meidän arvoamme tai käsitystämme itsestämme. Kyse on ainoastaan mielestämme, joka luo meille harhan siitä, mitä meidän tulisi olla, jotta olemme riittäviä.

Kun lopulta olemme sitä, mitä kuvittelimme tarvitsevamme, emme siltikään löydä siitä helpotusta. Mieli on jo ehtinyt keksiä seuraavan tavoitteen, jonka saavutettuamme olisimme lopulta riittäviä. Se on loputon suo eikä sen kanssa voi voittaa.

Tällöin ainoa vaihtoehto on ottaa oma mieli hallintaan ja lähteä itsensä hyväksymisen sekä rakastamisen polulle. Se on ainoa polku, joka johtaa lopulliseen helpotukseen. Meidän emotionaalisiin perustarpeisiimmehan kuuluu hyväksytyksi ja rakastetuksi tuleminen. Monesti meillä kuitenkin kestää ymmärtää ja oppia se, että nämä lähtevät ensisijaisesti meistä itsestämme.

Sini on ymmärtänyt tämän ja sen näkee hänen olemuksessaan ja toiminnassaan. Olen todella iloinen siitä, että olen saanut tutustua Siniin, sillä hän on inspiroinut ja innostanut minua omalla olemuksellaan. Hän on niin lämmin, niin ystävällinen, niin empaattinen ja niin nauravainen. Sinillä on itse asiassa aivan ihana nauru ja se raikaakin herkästi.

Tämän tulet näkemään kuvissakin.

Sinin omannäköiset kuvat

Sini Haverinen Studio Metsä Erika Lind Muotokuvaus HelsinkiSini Haverinen Studio Metsä Erika Lind Muotokuvaus HelsinkiSini Haverinen Studio Metsä Erika Lind Muotokuvaus HelsinkiSini Haverinen Studio Metsä Erika Lind Muotokuvaus Helsinki Sini Haverinen Studio Metsä Erika Lind Muotokuvaus HelsinkiSini Haverinen Studio Metsä Erika Lind Muotokuvaus HelsinkiSini Haverinen Studio Metsä Erika Lind Muotokuvaus Helsinki

Kuvaukset Sinin kanssa sujuivat loistavasti viileästä säästä huolimatta. Siniä oli ihana kuvata ja nähdä se nautinto, mikä hänelle kuvauksista tuli.

Kuvien paljastuksessa Sini sanoi, että tässä hän on. Kuvat edustavat häntä, omana itsenään.

Mission accomplished! Jes!

—–

Sini kuvaili kokemustaan näin:

Painon kertymisen myötä sain kehitettyä itselleni kamerakammon. Pelkäsin että jos joku ikuistaa minut kuviin näytän mielestäni liian isolta ja alan inhota itseäni ja omaa ulkonäköäni vaikka muuten normaalissa elämässä olen sinut kertyneiden kilojen ja ulkonäön kanssa.

Tämän vuoksi kieltäydyin muiden ottamista kuvista tai tarjoutuista töistä.

Päädyin Studio Metsän kuvattavaksi, koska tykkäsin kovasti Erikan kuvista – niissä on sellaista aitoutta mitä en ollut juurikaan nähnyt. Tykkäsin ajatuksesta että jokainen on kaunis ja kuvaamisen arvoinen. Vaikka minua pelotti nähdä itseni juuri sellaisena kuin olen, olin juuri sen tarpeessa.

Kokemus oli todella ihana ❤️

Kuvaus sujui rennon letkeästi, eikä jännittänyt missään vaiheessa. Erika oli ihanan lämmin henkinen ja opasti tosi hyvin asennoissa. Kun näin kuvat olin itsekin että wow, näytänkö noin hyvältä.

Kävin useammalla kuvaajalla, mutta kukaan muu ei onnistunut mielestäni vangitsemaan kuvaan niin ulkoista kuin sisäistä minää kuin Erika. Joka ikinen kuva herättää minussa itsessäni tunteita.

Tunnistin yhdestä kuvasta jopa äitini vekkulin hymyn, jonka olen näköjään perinyt. Kuvista intoutuneena lähetin niitä mallitoimistoihin Helsinkiin (se missä jo olen on Tampereella) ja kolmesta 2 ilmoitti että pääsisin heidän listoille!

Enää ei huoleta että kertyneiden painokilojen vuoksi en kelpaa tai ole kuvattava. Olen hyvä juuri tällaisena kuin olen. Kiitos Erika ❤”

—–

Kiitos sinulle Sini, että tulit kuvattavakseni ja avasit sitä kautta sydämesi minulle. Olet arvokas, upea, kannustava, lämmin, rakkaudellinen, hassu, ja niin niin kaunis nainen. Odotan jo innolla mitä kaikkea elämä eteesi tuo ja erityisesti mitä kaikkea sinä itse tuletkaan keksimään!

Lämpimin halein,
Erika

Scroll to Top