Nina ja pienuus

Me Naisten kanssa tehtyyn projektiin tuli yli 80 hakemusta ja monilla heistä kamerakammoon liittyi oma ulkonäkö, ja vielä yleisemmin oma koko.

Meidän ei tarvitse kuin katsoa uusimpien naistenlehtien kansia todetaksemme kuinka yleisiä naisten paino-ongelmat ovat.

Nina on aina kuulunut pienempien joukkoon ja hänelle on aina huomauteltu siitä. Ihmiset eivät yleensä sitä pahalla tarkoita, ja varmasti monien sanat tulevat suorasta ihailusta. Mutta kun itse haluaisi olla jotain muuta kuin on, alkaa muiden ihmisten kommentit vaikuttaa kaikkea muuta kuin mukavilta. Nina on itse aina halunnut olla pidempi ja muodokkaampi.

Pidemmittä puheitta, tässä upea Nina:

Nina Talvipuutarhassa Helsingissä valokuvaaja Studio MetsäNina Talvipuutarhassa Helsingissä valokuvaaja Studio MetsäNina Talvipuutarhassa Helsingissä valokuvaaja Studio MetsäNina Talvipuutarhassa Helsingissä valokuvaaja Studio MetsäNina Talvipuutarhassa Helsingissä valokuvaaja Studio MetsäNina Talvipuutarhassa Helsingissä valokuvaaja Studio MetsäNina Talvipuutarhassa Helsingissä valokuvaaja Studio MetsäNina Talvipuutarhassa Helsingissä valokuvaaja Studio MetsäNina Talvipuutarhassa Helsingissä valokuvaaja Studio Metsä

Seuraavaan kertaan ihanaiset. Rentouttavaa palmusunnuntai-iltaa!

Lämpimin voimahalein,
Erika

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top