Miksi kalenteri on täydellinen joululahja?

Onko joululahja (tai lahjat) vielä ostamatta? Tässä sinulle vinkki lahjasta, joka toimii monelle eri ihmiselle ja olen juuri kertomassa sinulle miksi.

Saatat ajatella, että seinäkalenterit ovat menneiden talvien lumia eikä isovanhempasi enää edes näe niin tarkkaan, että kalenteri olisi varsinaisesti hyödyllinen. Tai ystäväsi käyttävät kaikki puhelimen omaa kalenteria, joten tämä jäisi pölyttymään hyllylle.

Ja tosiaan, minä itse en ainakaan tulisi elämässäni ollenkaan toimeen jos puhelimeni ei muistuttaisi minua kerta toisensa jälkeen tulevista tapaamisista!

Mutta! Seinäkalenteria ei tarvitsekaan käyttää tapaamisten ja merkkipäivien muistamista varten. Se on se, mikä mielestäni on menneiden talvien lumia. Kalenteri on seinällä osittain sisustuselementtinä, osittain kalenterina, josta on helppo katsoa mitä päivää eleteään, mikä viikonpäivä on jokin päivä. Se auttaa pysymään kartalla siitä, missä mennään.

Kalenterissa, ja erityisesti Studio Metsän minimalistisessa seinäkalenterissa, on muitakin hyviä puolia, mitkä tekevät siitä täydellisen lahjan, niin itselle kuin läheisillekin. Käydäänpä ne läpi heti!

Miksi kalenteri on täydellinen joululahja?

Kalenteri on kuin seinällä vaihtuva taidenäyttely

1. Kalenteri on kuin seinällä vaihtuva taidenäyttely.

Joka kuukausi aukeaa uusi taidenäyttely kalenterikuukauden kuvan mukana.

Kalenteri on ympäristöystävällinen joululahja

2. Kalenteri on ympäristöystävällinen joululahja.

Niin materiaaliltaan kuin käyttötavaltaankin kuin kierrätysmahdollisuuksiltaan.

Kalenteri on käytännöllinen joululahja

3. Kalenteri on käytännöllinen joululahja.

Kalenterin suunnittelijana ja valokuvaajana minulle on tärkeää, että kalenteri toimii sisustuselementtinä. Haluan sen ensisijaisesti olevan sitä. Mutta haluan sen myös olevan käytännöllinen ja kun kaipaat kalenteria, mikä kertoo mikä viikonpäivä ystäväsi syntymäpäivä on, se on myös sitä.

Kalenteri on yllättävä joululahja

4. Kalenteri on yllättävä joululahja.

Uteliainkaan lahjan saaja ei ensihypistelyllä välttämättä arvaa mikä paketissa odottaa ja se pitää jännityksen loppuun saakka tiukasti kiinni!

Kalenteri on super helppo lähettää

5. Kalenteri on helppo lähettää kauemmaskin.

A4-kokoinen kalenteri sujahtaa helposti kuoreen, missä se matkustaa turvallisesti kauemmaskin maailmalle. Sen lisäksi kalenterin kieli on englanniksi, joten maailma on auki!

Kalenteri on pitkäkestoinen joululahja

6. Kalenteri on pitkäkestoinen joululahja.

Olemme eläneet liian pitkään kertakäyttökulttuurissa, missä käytämme jotain pienen hetken kunnes kaipaamme jo jotain uutta. Heitämme koko ajan tavaraa pois eikä mikään ole tehty kestäväksi. Tämä kalenteri on. Sen lisäksi, että kalenteri on tehty seinällesi koko vuoden päiviksi, sen kuvia voi uusiokäyttää myös kortteina tai seinäjulisteina vuoden päätyttyä.

Tässä olivat kuusi syytä miksi kalenteri on täydellinen joululahja! Oletko jo samaa mieltä? Jos, niin käy katsomassa lisäkuvat ja tee ostopäätös klikkaamalla tästä.

Jos sinulle syntyi kysymyksiä, kirjoita kommentti tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info (at) studiometsa (piste) com.

Muutoin, kiitos artikkelin lukemisesta!
Rauhallista ja inspiroivaa joulun odotusta sinulle rakas ystävä.

Lämpimin halein,
Erika – sinun cheerleaderisi

P.S. Tämä on Studio Metsän yhdeksäs seinäkalenteri! Ensi vuonna pärähtää siis täyteen KYMMENEN VUOTTA ja vuoden 2024 kalenteri tuleekin juhlistamaan tätä taivalta! Alla olla jo tosi innoissani siitä ja aionkin heti tammikuussa aloittaa sen suunnittelun. Toivottavasti pääsisin jakamaan kalenterin kauppoihin jo keväällä!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top