Miian suuri seikkailu

Oi, Miia!

Miia on aloittamassa uutta seikkailua niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin ja tarvitsi uusia kuvia edustamaan tätä uutta elämänvaihetta. Hän löysi yhteyden itsensä rakastamisen ja hyväksymisen konseptiini, joten otti minuun yhteyttä.

Odotin innolla meidän yhteistä työskentelyämme, koska se erosi hieman siitä, mitä yleensä teen. Tuntui myös alusta alkaen, että olimme Miian kanssa samalla aaltopituudella.

Kävin tekemässä kuvauksen Brysselissä, missä Miia tuolloin vielä asui. Ja meillä oli aivan upeaa yhdessä!

Puhuimme paljon, tutustuimme toisiimme lähestulkoon perusteellisesti ja tämän vuoksi minulla oli aika hyvä idea siitä, mitä hän halusi kuviinsa.

Seikkailua kohti!Miia Portrait Photography Studio MetsäMiia Portrait Photography Studio Metsä

Kuvauspäivä oli upea. Aloitimme hänen kauniissa asunnossaan, josta siirryimme kaupunkiin.

Ihailin Miian suhtautumista koko prosessiin.

Miia on itsekin hyvin visuaalinen ihminen ja tiesi, että hänelle tulisi varmasti jossain vaiheessa tarve kontrolloida kuvausta. Mutta niiden tarpeiden noustessa, hän muistutti itseään jatkuvasti päästämään irti. Hänhän oli kuitenkin palkannut minut luomaan kuvat, joten nyt hänen piti vain luottaa minuun.

Kerrottuaan minulle tämän kuvausten jälkeen, en olisi koskaan uskonut. Hänen kykynsä heittäytyä kuvauksiin kaikesta päänsisäisestä sodasta huolimatta teki minuun suuren vaikutuksen.

Se muistutti minua siitä, että ihminen todella kykenee mihin vain!

Kuvien paljastuksen aikana hän kertoi minulle kuinka hän oli aina halunnut hänessä olevan tietynlaista arvokkuutta. Miia oli nimittäin aina kokenut olevansa kaikkea muuta.

Kunnes näki nämä valokuvat.

Minä taas olin alusta alkaen nähnyt tuon arvokkuuden hänessä.

Kenties se onkin aina ollut siellä, Miian sitä huomaamatta.

Samoin kuin kauneus.

Hän ei nimittäin ole myöskään koskaan pitänyt itseään kauniina.

Sekin tuli minulle yllätyksenä.

Katsokaa nyt tätä naista!

Arvokas ja kaunis MiiaMiia Portrait Photography Studio MetsäMiia Portrait Photography Studio Metsä Miia Portrait Photography Studio MetsäMiia Portrait Photography Studio MetsäMiia Portrait Photography Studio Metsä Miia Portrait Photography Studio MetsäMiia Portrait Photography Studio MetsäMiia Portrait Photography Studio Metsä

Voit seurata Miian seikkailua

Kiitos Miia, että löysit minut ja annoit meille mahdollisuuden tavata ja ystävystyä. Mulle on ollut niin suuri ilo ja kunnia tutustua suhun.

Odotan mielenkiinnolla, mihin tämä elämänseikkailu sinut vie!

Halein,
Erika

Scroll to Top