Emmanuelle, uusi ystävä ja todellinen tähti Meksikossa

Oletko koskaan käynyt Meksikossa? Ei turistisissa rannikkokaupungeissa vaan oikeassa Meksikossa?

Se on se Meksiko, jota rakastan. Pääsin jo kolmatta kertaa käymään tuossa kauniissa maassa.

Mutta, ensimmäisen kerran löysin sieltä ystävän.

Olen ehkä maininnut muutamaan otteeseen, että aiemmin tänä vuonna otin osaa verkossa käytävään bisneskurssiin, B-Schooliin, jonka on perustanut ihana Marie Forleo. Mariessa on sitä jotain, sillä hän viehättää parhaimpia ihmisiä ympärilleen. (Sitä saa mitä tilaa, eikö?)

Ja Marien B-Schoolin kautta löysin naisen, joka asuu Meksikossa.

Tietäen, että olin menossa sinne, otin häneen yhteyttä kysyäkseni kiinnostaisiko häntä tavata.

Hän vastasi lämpimästi ja innokkaasti – tottakai.

Uusi ystäväni Emmanuelle Meksikossa

Portrait photography in Mexico City by Studio Metsä

Tämä on Emmanuelle. Ja hän on aivan mahtava tyyppi.

Hän on alunperin kotoisin Saksasta, mutta erinäisten tapahtumien myötä asuu nyt Meksikossa.

Siitä hetkestä, kun tavattiin, hypättiin suoraan syvään päähän. Ei puhuttu säästä tai lausuttu turhia kehuja – ei – me puhuttiin heti asioista, jotka merkitsee. Tunteista, unelmista, suunnitelmista, asioista, jotka ajaa meitä.

Portrait photography in Mexico City by Studio MetsäPortrait photography in Mexico City by Studio Metsä

Polariaterapia

Tästä naisesta olisi paljon sanottavaa. Hän on näyttelijä ja polariaterapian harjoittaja, jonka todellinen intohimo on niiden kahden sekoitus.

(Tässä lainaus englanniksi polariaterapiasta:)

“A Polarity Therapist always deals with the whole person – mentally, emotionally and physically – and gently assists your body to heal itself naturally.”

Periaatteessa kyse on vaihtoehtoisesta tavasta parantaa kroppa ja mieli. Meidän henkiset blokit aiheuttaa ongelmia meidän kropassa ja yleensä ne näyttäytyy kivun tai sairauden muodossa. Puhuin hänelle alaselän ongelmistani ja hän mainitsi muutamia oireita, joita minulla ehkä on.. ja kyllä, oireet olivat tuttuja. Ilmeisesti alaselän kivut voivat olla indikaattori tiettyjen luiden sijoiltaanmenosta, mikä taas aiheuttaa ongelmia sukupuolielimissä.

En mene tässä nyt sen kummemmin yksityiskohtiin, mutta polariaterapia kuulostaa todella kiehtovalta.

Portrait photography in Mexico City by Studio MetsäPortrait photography in Mexico City by Studio MetsäPortrait photography in Mexico City by Studio MetsäPortrait photography in Mexico City by Studio Metsä

Olimme siirtyneet keskustelemaan hänen nettisivuistaan, kun hän ehdotti minulle vaihtokauppaa. Kuvaan häntä hänen nettisivuille ja hän tekee polariaterapiahoidon minulle.

Vastaus oli selvä: TOTTAKAI!

Tapasimme viikkoa myöhemmin. Se oli kaunis aurinkoinen päivä, kuten ne usein ovat tuolla puolen maapalloa.

Aloitimme hitaasti ja rauhallisesti, sillä hän kertoi olevansa yleensä hermostunut kameran edessä eikä yleensä nauti siitä. (Voitteko uskoa katsoessanne tätä kaunista naista?!)

Portrait photography in Mexico City by Studio MetsäPortrait photography in Mexico City by Studio MetsäPortrait photography in Mexico City by Studio Metsä

Mutta tässä se mielenkiintoinen tarina: mulla on ollut alaselkäkipua aika ajoin jo vuosikymmenen ajan. Kerran se pääsi niin pahaksi, ettei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin lihasrelaksanttipistos. Ja ainoa asia, jota lääkärit ovat minulle toitottaneet: vahvista lihaksiasi.

Kun Emmanuelle toi esille yhteyden emotionaaliseen puoleen, aivoni kävivät töihin. Tietysti elämän aikana ihmiselle tapahtuu kaikenlaista, myös kivuliaita asioita, mutta mitkä niistä olisivat olleet niin pahoja, että olisivat edelleen jumissa vartalossani?

Portrait photography in Mexico City by Studio MetsäPortrait photography in Mexico City by Studio Metsä

Kokemus hoidosta

Makasin mahallani hierontapöydällä ja hän aloitti terapian.

Kipu oli sietämätöntä.

Emmanuelle sanoi lihasteni olevan todella jännittyneet ja jäykät. Hän ehdotti päästämään irti kivusta hengittämällä hitaasti sisään ja ulos. Ja tehdessäni niin, kipu alkoi helpottaa.

Pikku hiljaa kipu poistui ja paikalle tuli autuus.

Hoidon aikana, sekä sen jälkeen, Emmanuelle kertoi minulle muutamia asioita. Ne oli asioita, jotka olivat hyvin henkilökohtaisia minulle, mutta joita en ollut koskaan hänen kanssaan jakanut. Ne olivat asioita, jotka olivat selvinneet hänelle hoidon aikana.

Ne olivat se kipu alaselässäni.

Portrait photography in Mexico City by Studio MetsäPortrait photography in Mexico City by Studio MetsäPortrait photography in Mexico City by Studio Metsä

En ole kyennyt olla ajattelematta sitä siitä lähtien.

Tällä naisella on lahja.

Hän kävi itse läpi polariaterapian ja sen autettuaan häntä, päätti kouluttautua itse ja auttaa sitä kautta muita.

Joten jos olet koskaan Mexico Cityssä, ota häneen yhteyttä. Hän tulee auttamaan sinua. Emmanuellen nettisivut eivät ole vielä auki, mutta heti niiden auettua, linkitän sen tänne. Jos haluaisit nähdä häntä jo ennen sitä, ota minuun yhteyttä ja annan sinulle hänen yhteystiedot.

Ja kuten kuvista näet, hän on todella ystävällinen, avoin ja helposti lähestyttävä. Tunnet olosi kotoisaksi heti.

Seuraavaan kertaan ihanat,
xoxo Erika

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top