Alice + Aurinko + Inspiraatio = Täydelliset kuvaukset

ALICE

Alicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä Photography

Tässä yksi tyttö, joka tulee tekemään elämällään suuria asioita. Kauniin ulkokuorensa lisäksi Alicella on kultainen sydän ja terävä pää – täydellinen pakkaus kaikenkaikkiaan.

Meillä oli todella hauskaa! Sen lisäksi, että Alice on tosi kuvauksellinen ja muutenkin huippu tyyppi, Alice oli myös valmis makaamaan keskellä kiireistä Hesperianpuiston kävelytietä, istumaan puskassa ja jopa menemään Töölönlahteen (mikä me sitten lopulta päätettiin jättää seuraavaan kertaan ;)).

Alicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä PhotographyAlicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä PhotographyWEB-Alice-Studio-Metsa-1Alicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä PhotographyAlicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä PhotographyWEB-Alice-Studio-Metsa-3

Kuvauspaikat

Alice kysyi hyvän kysymyksen heti kuvausten alussa – käynkö katsastamassa kaikki kohdat valmiiksi ennen kuvauksia?

Vastasin: en.

Syyt ovat aika yksinkertaiset:

  • Ensinnäkin Helsingissä paikat ovat jo melko tuttuja ja missä kuljenkaan, pidän aina silmällä mahdollisia kuvauspaikkoja.
  • Toisekseen, valo määrää missä ollaan ja mitä tehdään.
  • Kolmannekseen, pidän yllätyksistä ja innostun entisestään, kun hetkessä löydän jotain.

Valitsen aina lähtökohtaisen kuvauspaikan kuvattava mielessä. Paikka riippuu siitä, kuka kuvattava on ja onko kuvilla jokin tietty käyttötarkoitus. Kuvauspaikan tulee myös olla sellainen, jonka ympäristöstä löytyy paljon kuvausmahdollisuuksia. Harvemmin pysyn vain yhdessä paikassa.

Säältä toivon ja odotan aina aurinkoa, tai vähintäänkin poutaa. Käytän myös netistä löytyvää aurinkolaskinta, joka näyttää missä aurinko on minäkin kellonaikana. Tämä auttaa suunnittelemaan paremmin sitä, mihin valo tulee laskeutumaan sinä hetkenä, kun kuvataan.

Totuus on kyllä se, ettei ole paljoakaan sellaisia paikkoja, joissa ei pystyisi kuvata ja joissa ei saisi aikaan loistavia kuvia. Inspiraatio iskee kaikkialla ja kuvausmahdollisuuksia on joka puolella – usein vähän liikaakin ja tällöin minun tulee vain yksinkertaisesti lopettaa kuvaaminen vaikka jatkaisin mielelläni iltaan saakka!

Meidän ympärillämme on paljon kauneutta ja varsinkin odottamatonta sellaista. Valo ja sen tunkeutuminen eri elementtien läpi on yksi kauneimmista asioista, joita tiedän.

Valon ja varjon tanssia ei minun silmissäni voita mikään!

Alicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä PhotographyAlicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä PhotographyAlicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä PhotographyAlicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä PhotographyAlicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä PhotographyAlicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä PhotographyAlicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä PhotographyWEB-Alice-Studio-Metsa-35Alicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä PhotographyAlicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä Photography

Nämä kuvaukset olivat nautinnolliset, inspiroivat ja kauttaaltaan hauskat. Nautin niin paljon koko prosessista, Alicesta ja itse kuvista! Kiitos hurjasti vielä Alicelle itselleen, joka loisti kuvauksissa. Häntä oli ilo ja kunnia kuvata ja odotan mielenkiinnolla sitä, mitä kaikkea Alice tässä maailmassa saa aikaan.

Seuraavaan kertaan, ihanaiset!

Halein,
erika-signature

Loppukevennys

Alicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä PhotographyAlicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä PhotographyAlicen muotokuvaus Helsingissä Studio Metsä Photography

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top