Kaipaatko muutosta elämääsi? Miten valmennus voi auttaa?

Valmennus? Haluatko muutoksen elämääsi?

Haluatko muutosta elämääsi?

Opiskelen tällä hetkellä LCF Life Coachiksi Valmentamossa ja nyt opintojen loppusuoralla olen aloittamassa lopputyötäni, johon tarvitsen asiakkaita.

Haluaisitko sinä olla yksi heistä?

Mitä hyötyä valmennuksesta sinulle olisi?

Voit hyödyntää valmennusta esim. kehittääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, kohentaaksesi itsetuntoasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, saadaksesi mukavamman työn tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai mitä tahansa muuta. Valmennus rakentuu sinun toiveittesi mukaisesti.

Valmennuksessa keskitytään sinuun ja sinua motivoiviin, inspiroiviin sekä innostaviin asioihin, joiden avulla saat rakennettua itsestäsi ja/tai elämästäsi sellaisen, jota kaipaat. Kartoitat nykyisen elämäntilanteesi, oivallat sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat askelpolun kohti haluamaasi.

Valmennuksessa sinua ei neuvota, sillä me uskomme, että meistä jokainen tietää parhaiten mitä itse kaipaa ja tarvitsee, olemme siis oman elämämme asiantuntijoita. Valmennuksessa on tavoitteena auttaa sinua oivaltamaan ne sinulle olennaiset, eteenpäin vievät askeleet erilaisten kysymysten ja harjoitusten välityksellä.

Mitä sinulta odotetaan?

Valmennuksissa kohtaamme 1-2 viikon välein. Ne voivat tapahtua kasvotusten, puhelimitse tai netin välityksellä.

Saat valmennuksen opiskelijahintaan, mutta edellytän sitoutumista 4 kertaan ja sähköisen palautteen antamista. Palautteen antaminen kestää noin vartin.

Valmennus maksaa 30€/kerta tai 100€/4 valmennuskertaa.

Valmennuksen myötä itseluottamuksesi paranee, minäkuvasi kirkastuu ja tavoitteesi selkiytyvät. Valmennuksessa oivallat myös, miten muutos elämässäsi on mahdollista ja miten voit tehdä toiveistasi totta.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen info@studiometsa.com!
Vain 6 nopeinta mahtuu mukaan.

HUOM! Valmennus tapahtuu helmi- tai maaliskuun 2018 aikana!